• Forside
  • Aktuelt
  • Ledere
  • Inspiration
  • Om KFUM-Spejderne
Du er her: Om KFUM-Spejderne » Hjælp » Guides » Find rundt

Find rundt på Spejdernet

Der er flere måder du kan finde ting på Spejdernet ...

 

Søgemaskinen

Spejdernets søgemaskine benytter sig af Googles søgefunktionaliteter og bliver opdateret hver dag. Den søger hele Spejdernet igennem, dvs alle de sider der starter med www.spejdernet.dk (også redirects.

Søgemaskinen vil altid være at finde i øvereste højre hjørne.

 

Redirect - en hurtig genvej

Søger du noget specifikt på Spejdernet? Så prøv bare at skrive det i adressen. F.eks. www.spejdernet.dk/uniform eller www.spejdernet.dk/mail

Rigtig mange sider på Spejdernet har en nem genvej (et 'redirect') tilknyttet - og er det ikke det, søger Spejdernet efter det du har skrevet - ligesom hvis du brugte søgemaskinen.

 

Hvis du er medlem af Spejdernet, kan du oprette dine egne redirects til f.eks. gruppen, eller hvis der er noget oplagt der lige mangler. Det gør du på www.spejdernet.dk/redirect   

 

Find andre

På Scoutzone er der rigtigt mange brugere og man kan let blive venner, skrive i hinandens sangbøger osv. Hvis du skal finde andre (også dem som ikke er på Scoutzone), kan du også gøre det her.

 

Gruppeoversigten

Søger du efter en gruppe, kan du kigge i gruppeoversigten. Der findes omkring 550 KFUM-Spejdergrupper fordelt over hele landet.