• Forside
 • Aktuelt
 • Ledere
 • Inspiration
 • Forældre
 • Om KFUM-Spejderne
Du er her: Ledere » Tema » Landsmøde 2010 » Kandidater » Morten Thorvang Mikkelsen

Morten Thorvang Mikkelsen

Morten Thorvang Mikkelsen har 27 års medlemskab i KFUM-Spejderne, og et spejder-CV der fylder mere end to tætskrevne sider. Her kan du møde kandidaten, som vil gøre Hovedbestyrelsen mere synlig i grupperne og som brænder for udvikling af uddannelse og samarbejde med distrikterne.


Når man spørger Morten Thorvang Mikkelsen, hvad han har brugt sine mange års engagement i KFUM-Spejderne på, hiver han fluks nogle ark papir ud af sin printer. Morten har nemlig sat sit spejderliv i system, og hvor andre opdaterer deres arbejdsmæssige CV, har Morten nedskrevet sine spejderbedrifter i kronologisk orden. Listen er lang og indeholder blandt andet de kurser han har afholdt, arrangementer han har deltaget i og de udvalgsposter han har betrådt.

/upload/aktuelt/det_sker/mortenthmikkelsen1.jpg

”Min nysgerrighed og de udfordringer, der er i de ting man laver som spejder, har fastholdt mig gennem årene. Som spejder har jeg altid oplevet at få mange udfordringer, og der altid noget nyt at tage fat i”, mener han.
Lige nu er det især forberedelserne til Korpslejren, et kommende Linien Ud-arrangement og ikke mindst arbejdet i en nykonstitueret distriktsstab der kræver hans opmærksomhed.

 

Hør Morten fortælle om hvordan han startede som spejder og har holdt fast gennem 27 år (mp3 - 1:26 minut)

 

Morten Thorvang Mikkelsen har selv været det meste at uddannelsespaletten rundt og har været med til at lave Roland 1, Roland 2, Dimant, ScoutScoop og U. Især de sidste fire år har han brugt sine påske-, sommer-  og efterårsferier på at lave kurser og samtidig været en del af Linien Ud staben, i år var han også med – dog kun som deltager.

 

/upload/aktuelt/det_sker/mortenmednaese.jpg

 

Fokus på uddannelse, distrikter og de grønne centre
Når Morten Thorvang Mikkelsen denne gang står på kandidatlisten er det ikke første gang. Han opstillede således også til Landsmødet 2008, men manglede den endelige stemme, der kunne have valgt ham ind. Lysten og gejsten for at være med i Hovedbestyrelsen er dog ikke blevet mindre.
”Jeg vil hellere end gerne være med til at løfte det fælles arbejde og være med til at udvikle KFUM-Spejderne. Jeg har et stort erfaringsgrundlag og jeg har tid og energi. Den største forskel jeg kan bidrage med er synlighed. Det er vigtigt at HB er synlige i grupperne og distrikterne”, mener han.

Derudover vil han være med til at fortsætte det gode arbejde med at involvere distrikterne mere i det lokale spejderarbejde, udvikle uddannelserne og synliggøre de grønne centre mere for grupperne.

Hør Morten fortælle om hvorfor han stiller op og hvad han mener han kan bidrage med som Hovedbestyrelses-medlem (mp3 - 1:47 minut)
 

 

Morten Thorvang Mikkelsen håber at få lejlighed til at vise sit engagement i den nye hovedbestyrelse:
”En ting er helt sikker. Kommer jeg ind så er det også et arbejde jeg vil følge 110% til dørs”.

 

/upload/aktuelt/det_sker/mortenpaagroenland.jpg

 

Info

Om Morten Thorvang Mikkelsen

 

 • 33 år
 • Bor i Randers med sin kæreste 
 • Arbejder som chauffør
 • Rover i Sct. Clemens gruppe
 • DTU og Distriktsassistent i Nordøstjyske Distrikt
 • Kursusleder
 • Deltager i staben for SEE20:10 servicekorps og efterpionerlejr

Blog
Følg med i Mortens blog