• Forside
  • Aktuelt
  • Ledere
  • Inspiration
  • Om KFUM-Spejderne
Du er her: Ledere » Internationalt » Udveksling

Udveksling

The Scout International Student Exchange Programme

 /upload/ledere/internationalt/dk-scouts.gif

 

Udvekslingsspejder i Australien

 

The Scout International Student Exchange Programme (SISEP) er et internationalt samarbejde med spejderkorpset i Australien, der har til formål at give danske og australske spejdere mulighed for at få en enestående international oplevelse gennem et ophold hos en udenlandsk familie.

 

For at kunne blive ”udvekslingsspejder” skal du være aktiv i et spejderkorps under Fællesrådet for Danmarks Drengespejdere, dvs. du skal være medlem af enten Det Danske Spejderkorps (DDS), Danske Baptisters Spejderkorps (DBS), KFUM-Spejderne eller af ét af de associerede korps.

 

Du skal også være mellem 14½ og 17 år og kunne tale et rimeligt engelsk. Endelig skal du være parat til at tilbringe hele din sommerferie i Australien, altså cirka 6 uger, hvor du blandt andet kommer til at gå i skole.

 

Du og din familie har også mulighed for - enten før eller efter en udsendelse - at blive værtsfamilie for en australsk udvekslingsspejder i Danmark. Det er dog ikke noget krav for at blive udsendt til Australien, at du og din familie selv skal kunne tage imod en australier.

/upload/ledere/internationalt/au-scouts.gif

Info