• Forside
  • Aktuelt
  • Ledere
  • Inspiration
  • Om KFUM-Spejderne
Du er her: Ledere » Internationalt » Alt om rejser » Transportformer » Bil

Bil

Hvis I er en lille gruppe, kan det være en god og billig løsning selv at køre i privatbiler. Det vil også give jer en stor grad af frihed. Det er dog en lederkrævende løsning, idet det på længere ture er anstrengende at køre, og derfor vil det ofte være nødvendigt med flere chauffører pr. bil. I skal også tage højde for, at chaufførerne efter ankomsten og inden hjemrejsen skal have tid til at hvile ud. Det kan I måske løse ved at lokke en eller flere forældre med på turen.

 

En anden ulempe er, at uanset hvor stor en privatbil I har, lejer eller låner, så må der højst være otte personer ud over chaufføren i bilen. Så hvis I er en stor gruppe, skal der mange biler og dermed mange chauffører med. Skal I ud og leje biler, er det vigtigt at vide, at nogle udlejningsfirmaer stiller krav til chaufførernes alder, hvor mange forskellige personer der må køre bilen, og hvor længe chaufførerne har haft deres kørekort.

 

Det er dyrt at leje biler i Danmark, især hvis de skal køre udenfor landets grænser, så det kan være en fordel at undersøge, hvad det vil koste at leje bil i udlandet. Vær opmærksom på forsikringer, og hvordan I sikrer jer, at I har en bekræftelse på, at bilerne er bestilt.