• Forside
  • Aktuelt
  • Ledere
  • Inspiration
  • Om KFUM-Spejderne
Du er her: Ledere » Internationalt » Download og links

Download og links

Generelt om udenlandsrejse

Her er samlet en række af vores bestemmelser samt forskellige gode råd i forbindelse med udenlandsrejser.

 

Ansvarsforsikring i udlandet

Anmeld din/jeres udenlandsrejse for at blive dækket af Korpsets ansvarsforsikring og lade os vide hvor I er på turen.

 

Spejderpas

Sammen med anmeldelsen af rejsen kan I anmode om at der udstedes et Internationalt Spejderpas (Letter of Introduction) som beviser, at du/I er medlem af et anerkendt spejderkorps. Spejderpasset giver ikke særlige fordele eller andet, men kan være en god dokumentation at have med overfor andre spejdere.

 

Den offentlige sygesikring

Læs om regler og dækning for henholdvis det gule og det blå sygesikringskort. Vær opmærksom på at der fra 1. januar 2008 træder nye regler i kraft i forhold til dækningen på sygesikringskortet i forbindelse med rejser i udlandet.

 

Øvrige forsikringer

Læs mere om øvrige forsikringer og dækning i forbindelse med udenlandsrejser.

 

Campingpas

Udstedelse af skandinavisk campingpas kan f.eks. ske på campingpladserne i Danmark, turistkontorer eller hos Dansk Camping Union. Korpskontoret kan udstede et Internationalt Campingpas, CCI. (Korpskontoret har mulighed for at udstede et Skandinavisk Campingkort som tillæg til CCI).

 

Where to stay?

På WOSM's europæsike hjemmeside kan du finde links til mere end 200 europæiske spejdercentre, hvor du kan bo i forbindelse med lejre i udlandet. Centrene vil også kunne være behjælpelige med planlægning og program

 

Internationale ideer 

Her følger nogle dokumenter, som du allerede nu kan bruge i gruppen til at sætte fokus på det internationale spejderarbejde. Al materialet er fra arbejdsstoffet i forbindelse med temaåret: "Det internationale møde" fra 2001-2002.

 


Zip-filer åbnes på din computer med programmet winzip som frit kan hentes her.