• Forside
  • Aktuelt
  • Ledere
  • Inspiration
  • Om KFUM-Spejderne
Du er her: Inspiration » Bæverdammen » Værktøj

Skemaer og andre bæverlederværktøjer

Mangler du et skema til planlægning af bævermøder, en dato for dit næste grenkursus, praktisk information eller andet så ligger det sandsynligvis allerede her på Spejdernet. Her er listet nogle få af de materialer, som du bør kende, men der findes meget mere end det, så god tur på Spejdernet

 

Sløjfen 

Sløjfen er til alle enhedsledere, der alle bærer et fælles ansvar for planlægning i gruppen og i enheden. Download skemaer, få lettet din planlægning og få tid til lidt mere hygge og socialt samvær i staben.

 

I Sløjfen finder du eksempler på skemaer, som kan bruges til inspiration eller direkte f.eks. minutprogrammer, møde-/ turplanlægning, kvartalsplanlægning, mødeskema for fremmøde ved møder og ture, samlebilag til kasseren og mange flere. Sløjfen fortæller også om ledelse i bæverflokken.

 

Du finder Sløjfen her og de enkelte bilag downloades her 

 

Leder i Bæverflokken

Hæftet henvender sig til alle, hvad enten du er ny som leder, om du overvejer at blive leder, eller om du er ved at skifte enhed og gerne vil have nogle faktuelle oplysninger om bæverarbejdet.

 

Du finder hæftet her 

 

Nyhedsbreve

KFUM-Spejderne har tre nyhedsbreve. Læs mere her

 

Grøn Guide

Grøn Guide er den samlede udgivelse af korpsets love og andre praktiske informationer, du kan få brug for som leder eller medlem af et gruppe- eller distriktsråd. Du finder Grøn Guide her

 

Korpskalenderen

Du finder den store forkromede korpskalender med alt om uddannelse og arrangementer her