• Forside
  • Aktuelt
  • Ledere
  • Inspiration
  • Om KFUM-Spejderne
Du er her: Inspiration » Ideer til aktiviteter » Vis

Flippermaskine

Byg en simpel flippermaskine

Har du aldrig drømt om at have din egen flippermaskine i spejderlokalet?
 
Find et velegnet bord og sæt benene i den ene ende op på træklodser, så det hælder. Patruljen skal nu bygge en bane på bordet af papir, tape o.lign., således at bolden ruller så længe på bordet som muligt. Når først bolden er sluppet i den ene ende af bordet, skal den selv kunne trille hele vejen til den anden ende af bordet.
 
I kan evt. konkurrere mod en anden patrulje. I kan f.eks. aftale at I har 20 minutter til at bygge, afprøve og forbedre jeres ”baner”.
Når tiden er gået, konkurreres i hvis bold der kan holdes længst tid rullende på bordet/banen. Går bolden i stå undervejs standser tiden. Ellers fortsættes til bolden ruller ud over kanten af bordet.

Materialer

1 tennisbold pr. hold 1 rulle tape pr. hold 1 stak gamle aviser, pap og papir pr. hold 1 bord pr. hold 2 klodser på 5 cm pr. bord 1 stopur

 

Oprettet af: Rolandposten

Udskriv Udskriv Send til en ven Send til en ven

Om aktiviteten

Alder: Fra 8 til 14 år

 

Antal deltagere: Fra 4 personer

 

Tidsramme: ca. 30 min.

 

Forberedelsestid: ca. 20 min.

 

Kan afvikles: Både ude og inde

 

Udviklingsområderne:
Aktiviteten understøtter ikke udviklingsområdet Fysisk Aktiviteten understøtter udviklingsområdet Intellektuelt Aktiviteten understøtter udviklingsområdet Socialt Aktiviteten understøtter ikke udviklingsområdet Åndeligt Aktiviteten understøtter ikke udviklingsområdet Følelsesmæssigt

Flere ideer

Se også andre idéer der handler om:

Spil (26)   Samarbejde (49)   Konkurrence (8)