• Forside
 • Aktuelt
 • Ledere
 • Inspiration
 • Om KFUM-Spejderne
Du er her: Aktuelt » Nyheder » September 2011 » KFUM-Spejderne har nået indsamlingsmålet til Afrika

KFUM-Spejderne har nået indsamlingsmålet til Afrika

  6. september 2011

   

  På bare lidt over en uge lykkedes det KFUM-Spejderne at nå indsamlingsmålet på kr. 10.000 til Afrikas Horn.

   

  Siden det for to uger siden blev muligt at sende spejder-mærkede bidrag til det katastroferamte Afrikas Horn, har mange KFUM-Spejdere hevet mobilen eller dankortet op af lommen.

   

  Via SMS eller onlinebetaling har det været muligt for spejdere at give et bidrag til den samlede spejder-indsamling, der er blevet til i samarbejde med Folkekirkens Nødhjælp.

   

  Målet var at runde kr. 10.000 inden 1. oktober, og det er nået for længst. Ialt er der via SMS-kampagne og onlinekampagne doneret mere end kr. 14.000.

   

  Juletræer giver god økonomi

  De fleste pengebeløb er doneret af private spejdere, men også enkelte gruppe har valgt at hjælpe til. Blandt andet Vangede gruppe, som har givet kr. 5.000 til det gode formål.

   

  "Det var ikke nogen svær beslutning, og der var enighed om det i gruppen. Vi har tidligere giver lignende bidrag til andre indsamlinger, og det er helt naturligt for os, at hvis vi kan hjælpe, så skal vi også gøre det", siger Kasper Norholt, gruppeleder i Vangede gruppe: 

   

  "Vi har en fin økonomi i gruppen, takket være en stor omsætning af juletræer i december. Vi plejer at knokle i december og høster frugterne af det resten af året, hvor det økonomiske overskud giver os mulighed for både at lave spejderarbejde, men altså også at hjælpe, når der er brug for det."

   

  Indsamlingen fortsætter

  Pengene som spejderne donerer skal gå til katastrofehjælp i form af vand og mad til det tørke- og hungersramte område.

   

  Indsamlingen løber frem til d. 1. oktober.

   

   

  Info

  Støt via SMS:

  Skriv GIV SPEJDER + beløb (20, 50 eller 100) og send til 1220

   

  Støt via hjemmeside

  Betal online på KFUM-Spejdernes indsamling