• Forside
 • Aktuelt
 • Ledere
 • Inspiration
 • Om KFUM-Spejderne
Du er her: Aktuelt » Nyheder » September 2010 » Giv en fødselsdagsgave – og slip billigere i skat

Giv en fødselsdagsgave – og slip billigere i skat

  Den 28. september fylder KFUM-Spejderne 100 år, og i den forbindelse vil vi gerne gøre opmærksom på, at du kan give en fødselsdagsgave, der kan få rigtig stor værdi.

   

  /upload/aktuelt/nyheder/lagkage.jpgFor at bevare retten til at modtage momsrefusion er KFUM-Spejderne afhængige af at modtage et vist antal frivillige bidrag om året. Momsrefusionen udgør en væsentlig del af vores indtægtsgrundlag, så selv et lille gavebeløb kan blive til mange penge til gavn for spejderarbejdet. For at kunne tælles med skal din gave være på mindst 50 kr., og hvis du sender mere end 500 kr., har du mulighed for at trække beløbet fra i skat.

   

  Du bestemmer selv, om din gave skal gå til KFUM-Spejderne i Danmark, til en af vores lokale grupper eller til et af spejdercentrene. Husk blot at oplyse dit navn og CPR-nummer og navnet på den gruppe eller det spejdercenter, beløbet evt. skal videresendes til, når du indbetaler beløbet til Danske Bank på konto 3001-4330164069 eller på girokonto 500-1420.

   

  Hvis du gerne vil have tilsendt et girokort, er du velkommen til at ringe til Administrationscenteret på tlf. 70 10 26 66.

   

  På forhånd 1000-tak for hjælpen!