• Forside
 • Aktuelt
 • Ledere
 • Inspiration
 • Om KFUM-Spejderne
Du er her: Aktuelt » Nyheder » September 2010 » Spejderne er med på Åbent Landbrug 19. sep. 2010

Spejderne er med på Åbent Landbrug 19. sep. 2010

  To steder i Danmark tilbyder lokale KFUM-Spejder grupper naturaktiviteter på søndag, når der er Åbent Landbrug overalt i landet. Formålet er at understøtte Arlas slogan ”Tættere på naturen” og samtidig synliggøre nogle af KFUM-Spejdernes kerneaktiviteter. Tag spejderfamilien under armen og læg vejen forbi et af landbrugene.

   

  /upload/aktuelt/nyhedsbreve/arla2.jpgVi er på to gårde

  Ledere fra blandt andet Skovby Gruppe ved Galten skaber aktiviteter på Heegård fra 10 - 16. Adressen er Ryvej 28, Høyer, 8464 Galten og du kan se mere her 

   

  På Sjælland er det ledere fra Herlufmagle Gruppe og Peder Oxe Gruppe ved Haslev, der er gået sammen og skaber aktiviteter på Assendrup Hovedgård fra 10 – 16. Adressen er Assendrupvej 10, 4690 Haslev og du kan se mere her.

   

  Tættere på Naturen

  Som KFUM-Spejdere har vi mange års erfaring med natur- og friluftsaktiviteter, og ved udbyde disse på et Åbent Landbrug, eller i andre sammenhænge, kan vi være med til at lade børnefamilier få en sjov og lærerig oplevelse om naturen, når de besøger en Arla gård. Udover at smage på mælkeprodukterne, klappe en ko og kravle på halmballer kan børnene således også prøve en naturforhindringsbane, snitte ved bålet og stikke en hånd ind i en stribe følekasser med naturindhold – hvis de tør!

   

  /upload/aktuelt/nyhedsbreve/arla.jpg

   

  Foto: Torben Stenstrup

   

  Skal I være med næste år?

  De to spejderaktiviteter er et pilotprojekt sammen med Arla, og hvis det bliver en succes, er der mulighed for at vi kan være til stede, når der er Åbent Landbrug på 40 gårde over hele landet. Står din gruppe for spændende naturaktiviteter på en af disse gårde næste år?