• Forside
 • Aktuelt
 • Ledere
 • Inspiration
 • Om KFUM-Spejderne
Du er her: Aktuelt » Nyheder » April 2010 » KFUM-Spejderne har medlemsfremgang

KFUM-Spejderne har haft medlemsfremgang i 2009

  Medlemsopgørelsen for 2009 er nu klar efter et par hektiske måneder, hvor grupperne for første gang selv har indtastet oplysninger om deres medlemmer. I år kan KFUM-Spejderne glæde sig over et stigende medlemstal.

  For første gang siden midt i halvfemserne kan KFUM-Spejderne glæde sig over medlemsfremgang. Hvor medlemskurven de sidste mange år har været nedadgående, er der i 2009 sket en tilvækst på 267 medlemmer.

  Det er usikkert hvad de flotte vækst skyldes, men det er oplagt, at en væsentlig del af årsagen er, at KFUM-Spejderne med indførelsen af den elektroniske medlemsregistrering har fået et meget mere sikkert datagrundlag at beregne medlemstal ud fra.

  I 2009 tog KFUM-Spejderene det nye elektroniske medlemsystem i brug, som siden 2008 var blevet testet at en antal grupper. Det nye system har sikret at ikke kun gruppens ledere bliver registreret centralt, men også gruppens medlemmer. På den måde vokser KFUM-Spejdernes viden om medlemmerne, når spejdereledere over hele landet siden november har opdateret systemet med deres spejdere.

  Her kan du se en klikbar grafik, der viser medlemstallet fordelt på alder og enheder