• Forside
 • Aktuelt
 • Ledere
 • Inspiration
 • Om KFUM-Spejderne
Du er her: Aktuelt » Nyheder » April 2010 » Vil du give en hånd med til SEE20:10?

Vil du give en hånd med til SEE20:10?

  Har du tid og lyst til at give en hånd med til SEE20:10? Nu er der oprettet en jobdatabase, der gør det lettere at søge arbejde på korpslejren.

   

  Sommerens korpslejr nærmer sig med hastige skridt, og det gælder om at være godt forberedt. Jobcenteret har været i gang i lang tid, i jagten på at finde alle de gode arbejdskræfter der gemmer sig. Som på alle de tidligere lejre, er der rigtig mange opgaver der skal løftes. Det er jobcenterets opgave at få tingene til at passe sammen, og få fordelt det hele, så alle bliver glade! Derfor har jobcenteret lavet en database, hvor det er muligt at oprette sig som enten bruger, og dermed søge arbejde!

   /upload/aktuelt/nyheder/see_louise.jpg


  14 ledige jobs lige nu

  Gennem, databasen er der mulighed for at vælge hvilke job man har lyst til at hjælpe med, og hvornår det passer bedst for dig og gruppen.  Hos jobcenteret er det ikke et krav, man er spejder, det eneste krav er, at man gerne vil hjælpe med at gøre See 20:10 til noget specielt. Der er i øjeblikket 14 ledige job, og 299 der allerede har tilmeldt sig et job.

  Jobcenteret er opbygget sådan, at der er en jobkonsulent i hver underlejr. Jobkonsulenten er altså din hjælper til at finde dit See 20:10 drømmejob. Man kan altid tage fat i sin jobkonsulent for at høre om der er et job der passer til din klan, din familie eller måske din bedste ven der kommer og besøger dig på See 20:10.

  Når dine spejdere skal på mega-aktivitet, eller patruljedøgn, er der brug for dig som hjælper på disse aktiviter, du får også mulighed for at møde en masse andre spejderleder og danne nye netværker, eller møde gamle spejdervenner. Så kom og være med til at løse en fælles opgave, kig ind på SEE 20:10 under jobcenteret find jobdatabasen, opret en profil og derefter finde dit drømme job. 

   

  Gå til jobdatabasen